Speare helse logo

Sedan 2019 har Speare leverat neuropsykiatriska utredningar i Västernorrland, Västra Götaland, Skåne och Dalarna. Just nu har vi inga ramavtal, men vi kommer starkare tillbaka inom kort.

Psykoterapi

Speare har kvalitetssäkrat psykologer och matchat psykologer med klienter i över 20 år. Alla psykologer som samarbetar med Speare blir kvalitetssäkrade och får tillgång till fackligt stöd från oss. Psykologen har alltid det självständiga ansvaret för den behandling som ges, men både psykologen och du kan kontakta oss vid behov. Detta skapar trygghet både för dig och för den psykolog som stöttar dig. Klicka på länken nedan för att se vilka psykologer i Norge som kan hjälpa dig via videoterapi.
Gå till Ledigpsykolog

Neuropsykiatrisk utredning

Speare har tidigare haft så kallad Riksavtal med Region Dalarna.

Du som bor i ett annat län kan ta kontakt med din mottagning och begära fritt vårdval för utredning hos oss. Se mera på Riksavtal för utomlänsvård.

Du kan också begära en utredning via egenanmälan. Detta innebär att du själv eller din arbetsgivare täcker våra utredningskostnader. Då behövs ingen remiss.

Använd formuläret under för att kontakta oss.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med Speare. Var noga med att inte ange personligt känslig information om hälsotillståndet i formuläret.
Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
En feil oppstod. Vennligst forsøk å sende skjemaet på nytt.

Integritetsskydd, användarvillkår och fakturering

För att läsa mer om integritetsskydd, användarvillkor och fakturering, klicka på länkarna längst ned på sidan.