Speare helse logo

Sedan 2002 har Speare matchat de som har behov för psykolog med kvalitetssäkrad vårdpersonal

På Ledigpsykolog hittar du upp till 400 kvalitetssäkrade psykologer med tillgänglig kapacitet inom en rimlig tid. Beställningen görs direkt i psykologens BankID-säkrade journalsystem så att känslig sjukvårdsinformation endast kan ses av psykologen. Om verksamheten står för behandlingen kan du fylla i den anställdes kontaktuppgifter och verksamhetens faktureringsadress.

Psykologbehandling
till klienter

Vid beställning väljer du "Offentliga instanser" som betalningsansvarig och fyller i organisationsnumret samt korrekta fakturauppgifter. Det som fylls i under Betalningsreferens (Bet. ref) kommer att visas på fakturan. Du kan välja ett specifikt antal timmar som täcks. Fakturan skickas månatligen. Endast klientens initialer kommer att synas på fakturan.
Gå till Ledigpsykolog

Spesialistintyg

Speare Hälsa utfärdar specialistintyg i samband med bedömning av neuropsykiatriska utvecklingsstörningar så som intellektuell funktionsnedsättning, autismspekter störningar och ADHD. Speare Hälsa kan erbjuda kvalificerad personal för utredning och upprättande av specialistintyg relaterade till mental hälsa och uarbetsförmåga.
Läs mera om spesialistintyg

Organisationspsykolog
til verksamheten

Skriv in "organisasjonspsykologi" i sökfältet på ledigpsykolog. Vid behov av individuell hjälp kan du boka tid hos lämplig psykolog. Observera att klinisk psykologisk hjälp är befriad från moms. Vid behov av konsulttjänster som omfattas av momsregleringen, till exempel rekrytering, arbetsmiljökartläggning och konflikthantering, använd kontaktformuläret nedan.
Gå till Ledigpsykolog

Utbildning och kurs

Speare satsar på kurs och kompetensutveckling för att förebygga och reducera psykisk påfrestning på arbetsplatsen. Använd formuläret under för att kontakt oss.
Läs mera

Vårdpersonal till verksamheten

Speare är ett ledande bemanningsföretag inom psykisk hälsa. Vi hyr ut psykologer och psykologspecialister till den offentliga psykiska vården och privata företag som behöver vikarier. Använd kontaktformuläret nedan så hör du snart från oss.
Läs mera
Stiliserte mennesker

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med Speare. Var noga med att inte ange personligt känslig information om hälsotillståndet i formuläret.
Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
En feil oppstod. Vennligst forsøk å sende skjemaet på nytt.

Integritetsskydd, användarvillkår och fakturering

För att läsa mer om integritetsskydd, användarvillkor och fakturering, klicka på länkarna längst ned på sidan.

Speare Journal logoSpeare Bemanning logo