Speare helse logo

Speare stödjer arbetsgivare med att ta hand om de anställdas psykiska hälsa.

På ledigpsykolog.no hittar du upp till 400 kvalitetssäkrade psykologer med tillgänglig kapacitet inom en rimlig tid. Beställningen görs direkt i psykologens BankID-säkrade journalsystem så att känslig sjukvårdsinformation endast kan ses av psykologen. Om arbetsgivaren står för behandlingen kan du fylla i den anställdes kontaktuppgifter och arbetsgivarens faktureringsadress.

Psykologbehandling
till anställda

Vid beställning väljer du "Företag" som betalare och fyller i organisationsnummer samt korrekta fakturauppgifter. Det som fylls i under "Betalningsreferens" kommer att synas på fakturan. Du kan välja antalet timmar som täcks. Fakturan skickas månatligen. Endast den anställdes initialer kommer att synas på fakturan.
Gå till Ledigpsykolog

Organisationspsykolog
till verksamheten

Skriv in "organisasjonspsykologi" i sökfältet på ledigpsykolog. Vid behov av individuell hjälp kan du boka tid hos lämplig psykolog. Observera att klinisk psykologisk hjälp är befriad från moms. Vid behov av konsulttjänster som omfattas av momsregleringen, till exempel rekrytering, arbetsmiljökartläggning och konflikthantering, använd kontaktformuläret nedan.
Gå till Ledigpsykolog

Utbildning och kurs

Speare satsar på kurs och kompetensutveckling för att förebygga och reducera psykisk påfrestning på arbetsplatsen. Använd formuläret under för att kontakt oss.
Läs mera

Vårdpersonal till verksamheten

Speare är ett ledande bemanningsföretag inom psykisk hälsa. Vi hyr ut psykologer och psykologspecialister till den offentliga psykiska vården och privata företag som behöver vikarier. Använd kontaktformuläret nedan så hör du snart från oss.
Läs mera
Stiliserte mennesker

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med Speare. Var noga med att inte ange personligt känslig information om hälsotillståndet i formuläret.
Takk for din henvendelse. Vi vil svare deg så raskt vi kan.
En feil oppstod. Vennligst forsøk å sende skjemaet på nytt.

Integritetsskydd, användarvillkår och fakturering

För att läsa mer om integritetsskydd, användarvillkor och fakturering, klicka på länkarna längst ned på sidan.