Speare helse logo

Team Speare

Speare växer och vi får ständigt nya fantastiska medarbetare. Om du har en allmän fråga är det bäst att använda vårt kontaktformulär eller ringa oss på vårt gemensamma nummer: +46 10 335 46 15.


Om du behöver kontakta en specifik anställd hittar du en presentation av våra  medarbetare här:
Verkställande direktör

Robert är VD i Sverige och i Norge. Om du vill höra mer om våra langsiktiga planer för Sverige kan du kontakta Robert

Teamledare Sverige

Lars är ansvarig för strategisk utveckling av Speare i Sverige. Om du är intresserad av att samarbete med oss på denna resa så kontaktar du Lars.

Bemanningskoordinator
Sjuksköterska

Sara arbetar som SoMe ansvarig och bemanningskoordinator. Om du vil vara med i vårat nätverk så skicka mail till post@speare.se.

Klinikchef i Sverige och i Norge

Ingvar är ansvarig för uppbyggnad, drift och förvaltning av Speare Hälsa sina kliniker. Om du har frågor relaterade till våra kliniker eller vill hyra kontor hos oss, kontaktar du Ingvar.

Ekonomichef i Sverige och i Norge

Ove är ansvarig för en sund ekonomisk drift och för strategisk utveckling av Speare Helse. Om du vill ingå en kundavtal eller vill höra mer om Speares planer för tillväxt, är Ove rätt person att kontakta.

Redovisningschef i Sverige och i Norge

Jon Eigil är ansvarig för fakturering, bokföring och redovisning, samt arbetar med utveckling av tjänster relaterade till betalning och fakturering.

IT-chef i Sverige och i Norge
Specialist i klinisk psykologi

Jon är ansvarig för vår IT-satsning och ansvarar för journalsystemet. Om du har synpunkter eller förslag angående vårt journalsystem, vill Jon gärna höra från dig.